Vapaudu kiipeilyäsi haittaavista ajatuksista -opas

Haluatko viedä kiipeilysi uudelle tasolle? Lataa nyt ILMAINEN opas, kuinka käsitellä ajatuksia ja uskomuksia, jotka haittaavat kiipeilyäsi! Opas tarjoaa sinulle yksinkertaisen tavan tunnistaa näitä ajatuksia ja käsitellä niitä siten, että ne eivät vaikuta kiipeilyysi. 

Sinun ei tarvitse olla mielesi orja. Vapaudu haittaavien ajatusten ylivallasta. Nauti ja kehity kiipeilyssä. Lataa opas nyt! 

Vapauta itsesi nauttimaan!

Psyykkinen valmentaja

Kaisa Soininen

Kiipeilyssä minua kiehtoo kaikista eniten täydellinen keskittyminen hetkeen ja itseni haastaminen psyykkisestä ja fyysisesti.

Olen sertifioitu urheilupsykologi, IAPSYCin (International Association of Psychologists in Climbing) ja Suomen Urheilupsykologisen Yhdistyksen ammattilaisjäsen. Työskentelen niin harraste- kuin kilpakiipeilijöidenkin kanssa - Suomessa ja kansainvälisesti.
“Kaisa on helposti lähestyttävä, mukava ja osaava henkilö. Hän osasi kysyä oikeita kysymyksiä heti alusta lähtien, mikä auttoi hahmottamaan omia ajatusmalleja ja toimintaa. Oli helppo ja luottavainen olo työskennellä hänen kanssaan.”
Innokas trädikiipeilijä - yksilövalmennuksen jälkeen
Created with