Putoamisen pelko kiipeilyssä - mikä auttaa ja mikä ei?
ILMAINEN webinaari

Katso webinaari ja saat käytännöllisiä vinkkejä, kuinka nauttia enemmän kiipeilystä. Älä anna putoamisen pelon rajoittaa!
Esimerkki hengitysharjoituksesta oli hyvä. Olen käyttänyt sitä ja se tosiaan toimii. 
Käytännön esimerkit oli hyviä ja uusi, perusteltu näkökulma putoamisharjoitteluun.
Ajatus stressialueesta ja paniikkialueesta ja miksi kaikilla putoamisharjoittelu ei toimi olivat hyviä - tosi hyvä lyhyt perehdytys aiheeseen.
Hyödyt

Mitä opit webinaarissa

Syyt putoamisen pelon taustalla

Niputamme herkästi kaiken kiipeilyssä putoamiseen liittuvän ahdistuksen putoamisen pelon alle, mutta taustalla voi olla hyvinkin erilaisia syitä. Mitä nämä syyt ovat ja kuinka tunnistaa ne? Ymmärtämällä syyt on mahdollista löytää toimivimmat ratkaisut.

Mielen taidot, jotka toimivat

Käymme läpi käytännöllisiä, opeteltavissa olevia mielen taitoja, joilla voit vähentää kiipeilyyn liittyvää ahdistusta ja pelkoa. Harjoittelemalla näitä taitoja pystyt nauttimaan enemmän kiipeilystä eikä ahdistus rajoita kehittymistäsi enää samalla tavalla.

Miksi putoamisharjoittelu ei aina toimi?

Perinteinen putoamisharjoittelu on monelle kiipeilijälle tuttu menetelmä. Joillekin se toimii ja vähentää putoamiseen liittyvää pelkoa ja ahdistusta, toisilla se vahvistaa pelkoja ja joillakin harjoittelu ei vaikuta suuntaan tai toiseen. Miksi näin?

Kuinka viedä opit käytäntöön

Käytännön esimerkkien kautta saat vinkkejä, kuinka voit viedä webinaarin opit omaan kiipeilyysi. Käymme myös läpi, millaista tukea on tarjolla.
Empty space, drag to resize
Created with